The Amazing Spider-Man 3: Μπορεί ο Andrew Garfield να επιστρέψει; Τι απαντά η νομική πλευρά

Ο πρώην δικηγόρος της Marvel, Paul Sarker, απαντά στο ερώτημα αυτό
05 Ιουλίου 2022 11:43
The Amazing Spider-Man 3: Μπορεί ο Andrew Garfield να επιστρέψει; Τι απαντά η νομική πλευρά

Ο πρώην δικηγόρος της Marvel Studios, Paul Sarker έχει απαντήσει σε πολλά καυτά καια ενδιαφέροντα θέματα τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα το ScreenRant κάθισε μαζί του για μια συνέντευξη και τον ρώτησε τις πιθανότητες που υπάρχουν για ένα The Amazing Spider-Man 3 με τον Andrew Garfield πρωταγωνιστή. 

Να θυμίσουμε ότι ο Garfield επέστρεψε στο ρόλο του Peter Parker στο Spider-Man: No Way Home που διέλυσε τα ταμεία, σχεδόν 7 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο The Amazing Spider-Man 2. Και μπορεί οι ταινίες του τότε να μην εισέπραξαν την αποδοχή που θα ήθελε, η MCU επιστροφή του και η ερμηνεία του θεωρείται πλέον λατρεμένη από τους fans. Τόσο που είχαν ξεκινήσει και καμπάνια για να ανακοινώσει η Sony Pictures μια τρίτη ταινία με τον Garfield ως Spidey, ολοκληρώνοντας έτσι την τριλογία του. 

Μιλώντας στο ScreenRant, ο Sarker έδωσε τη νομική πλευρά του ζητήματος και εξήγησε: 

Τα πάντα είναι πιθανά από νομικής πλευράς. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι πιθανό από την επιχειρησιακή ή δημιουργική πλευρά, αλλά νομικά ως δικηγόροι δίνουμε τα φώτα μας στην κατεύθυνση και τα αιτήματα των εταιριών και των δημιουργικών ομάδων. Γνωρίζω πως η Sony έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Spider-Man. Θεωρητικά, εάν ο Garfield θα ήθελε να είναι μέρος του franchise μελλοντικά, στο Amazing Spider-Man 3 για παράδειγμα, και δινόταν και το budget για κάτι τέτοιο... Νομικά οι δυο πλευρές θα μπορούσαν να τα βρουν στην γραφειοκρατία και να το κάνουν πραγματικότητα. 

Βέβαια εξέφρασε και την προσωπική του άποψη στο θέμα λέγοντας: 

Ο Andrew Garfield, νομίζω ότι από δημιουργικής πλευράς δε θα ήθελε να το κάνει. Νομίζω ότι έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική, οπότε ίσως να μην είναι σε θέση όπου θα θέλει να κάνει το Amazing Spider-Man 3. Όμως εάν όλες οι πλευρές το ήθελαν, τότε από νομικής πλευράς θα μπορούσε να γίνει. 

Ο Andrew Garfield σε παλιότερες συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πως θα ήθελε να επιστρέψει, αλλά πέραν αυτού δεν είχε να δηλώσει κάτι περαιτέρω, ενώ είχαν ακουστεί και φήμες πως κάτι ψήνεται παρασκηνιακά για ένα "The Amazing Spider-Man 3", τώρα που τα σύμπαντα έδεσαν μέσω του Multiverse.