Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Σε ηλικία 83 ετών
03 Ιουλίου 2022 18:50
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαια ηθοποιός, η αγωνιστρια δημοκράτισσα, η αστειρευτη χοουμοριστα, η πολυτάλαντη συναδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες  δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

Η Ντίνα είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις και μεταξύ άλλων είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό για την ερμηνεία της ως Ντένης Μαρκορά στη σειρά ‘Δύο Ξένοι’.

Η ηθοποιός αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της . Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965. Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί ακόμη από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας».

Πριν κάποιο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως νοσηλευόταν με άνοια σε ειδικό ίδρυμα.

Πηγή:Βικιπαίδεια