O Stephen King αποκάλυψε τη μοναδική ταινία που τον έκανε να αποχωρήσει από το σινεμά

Αποκάλυψε ποια είναι και το Twitter πήρε φωτιά
30 Ιουνίου 2022 16:17
O Stephen King αποκάλυψε τη μοναδική ταινία που τον έκανε να αποχωρήσει από το σινεμά

Ο Stephen King χρησιμοποιεί συχνά τα social media για να εκφράσει τη γνώμη του, χωρίς φραγμούς και να συνομιλεί με τους fans του. Χάρη στον ενεργό Twitter λογαριασμό του ο διάσημος συγγραφέας και μετρ του τρόμου, έχει ξεκινήσει πολλές φορές διάφορες συζητήσεις και trends. 

Αυτή τη φορά μπήκε ο ίδιος σε ένα trend όπου ο καθένας αποκαλύπτει την ταινία που τον έκανε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ο Stephen King πιάστηκε από το σχόλιο του συναδέλφου του και συγγραφέα, Linwood Barclay, ο οποίος κατονομάστε το Jurassic World Dominion και αποκάλυψε ότι το Transformers (2007) σε σκηνοθεσία Michael Bay ήταν η πρώτη και μοναδική ταινία που τον ώθησε να αποχωρήσει από τον κινηματογράφο πριν ολοκληρωθεί. 

"Έχω αποχωρήσει από το σινεμά από μια ταινία μόνο όντας ενήλικας: το Transformers. Θα ήθελα να ξέρω από ποιες άλλες ταινίες έχει αποχωρήσει ο κόσμος. 

Φυσικά τα tweets από κάτω πήρανε φωτιά με τους χρήστες ανα αναφέρουν ταινίες όπως το Django Unchained, Godfather 3 και το...Super Mario Bros. 

 

 Κάποιοι βέβαια καυτηρίασαν και μερικές ταινίες που βασίζονται στα μυθιστορήματα του King που για πολλούς δεν ήταν επιτυχημένες μεταφορές, όπως το The Dark Tower και το It: Chapter 2