Doctor Strange 2: Οι Marvel fans κράζουν το μεγαλύτερο cameo της ταινίας

Ο Kevin Feige ήθελε να δώσει στους fans αυτό που ήθελαν εδώ και χρόνια αλλά... (SPOILERS)
30 Ιουνίου 2022 11:51
Doctor Strange 2: Οι Marvel fans κράζουν το μεγαλύτερο cameo της ταινίας

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS


Πρόσφατα ο Sam Raimi αποκάλυψε πως προέκυψε το μεγαλύτερο -για πολλούς- cameo της του Doctor Strange 2, μέσα από τον σχολιασμό της ταινίας τώρα που κυκλοφορεί στο Disney+. Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτό της εμφάνισης του John Krasinski ως Mr. Fantastic/ Reed Richards των Fantastic Four, στην περίφημη πλέον σκηνή όπου ο Stephen Strange συναντά τους Illuminati της Earth-838. 

Δίνοντας πληροφορίες για το cameo είπε ουσιαστικά πως η επιλογή του Krasinski για τον ρόλο ήταν μια απόφαση του Kevin Feige, προέδρου της Marvel Studios να δώσει στους fans το ονειρεμένο casting που ήθελαν για τον Reed Richards, καθώς εδώ και χρόνια κυκλοφορούσαν concepts και απεικονίσεις του. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

Είναι αστείο το γεγονός ότι ο Kevin Feige έδωσε τον ρόλο στον John επειδή οι fans ονειρεύονταν πάντα το ποιος θα ήταν ο τέλειος Reed Richards. Και επειδή είναι ένα εναλλακτικό σύμπαν, νομίζω πως ο Kevin είπε την ατάκα "ας κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα". Προσωπικά απολάμβανα όλες τις ερμηνείες του. 

Ουσιαστικά επειδή πρόκειται για ένα εναλλακτικό σύμπαν στο χάος του Multiverse και με το γεγονός ότι λίγο αργότερα η Scarlet Witch τον κάνει...σπαγγέτι στην πορεία του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, δεν εγγυάται ότι ο Krasinski θα επιστρέψει για την Earth-616 έκδοση του Reed Richards. Κάτι που σημαίνει μάλλον ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωτικά fan-service cameo χωρίς πρόθεση από την Marvel να τον επαναφέρει. 

Αυτό εξόργισε μια μερίδα των Marvel fans που εξέφρασαν την οργή και τα παράπονά τους για το ιδιαίτερα σύντομο cameo, όπως και το γιατί δεν επιλέχθηκε άλλος ηθοποιός αλλά και την υποτονική ερμηνεία του Krasinski στο ρόλο. 

Δείτε μερικά tweets για να πιάσετε τον παλμό: 

Πιστεύετε ότι ο John Krasinski θα ήταν ιδανικός για να παίξει έναν variant του Mr. Fantastic στο μέλλον του MCU αλλά και στην reboot ταινία ή προτιμάτε έναν άλλον ηθοποιό; Πείτε μας στα σχόλια.