Julia Roberts και George Clooney συναντιούνται στο πρώτο trailer του Ticket to Paradise

Έρχεται μετά το πέρας του καλοκαιριού
30 Ιουνίου 2022 14:41
Julia Roberts και George Clooney συναντιούνται στο πρώτο trailer του Ticket to Paradise

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε μαζί στην μεγάλη οθόνη τον Τζόρτζ Κλούνεϊ και την Τζούλια Ρόμπερτς, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα, αφού οι πρωταγωνιστές του Ocean's Eleven (Η συμμορία των έντεκα) συναντιούνται ξανά στο Ticket to Paradise.

Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία, μια κατηγορία από την οποία επίσης απουσίαζαν εδώ και καιρό οι δύο αστέρες του Hollywood. Αναλυτικότερα, στο Ticket to Paradise το δίδυμο θα αναλάβει το ρόλο ενός χωρισμένου ζευγαριού, το οποίο ενώνεται ξανά. Ο λόγος; Προσπαθούν να βάλουν τα δυνατά τους για να σταματήσουν την κόρη τους, την οποία παίζει η Kaitlyn Dever, από το να παντρευτεί στο Μπαλί έναν άνδρα που μόλις γνώρισε.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ol Parke (Mamma Mia! Here We Go Again), έχοντας συνεισφέρει και στο σενάριο σε συνεργασία με τον Daniel Pipski. Το ρόλο των παραγωγών έχουν οι Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) και Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables).

Η ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου. Παρακάτω ακολουθεί το πρώτο trailer, το οποίο μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και προσφέρει μια πρώτη γεύση από τις καυστικές εκατέρωθεν ατάκες που μπορούν να περιμένουν οι θεατές.