See How They Run: Saoirse Ronan και Sam Rockwell παίζουν σε ένα ζωηρό whodunnit (BINTEO)

Δείτε το trailer για το βρετανικής παραγωγής φιλμ μυστηρίου που θυμίζει "Knives Out"
30 Ιουνίου 2022 10:13
See How They Run: Saoirse Ronan και Sam Rockwell παίζουν σε ένα ζωηρό whodunnit (BINTEO)

Φαίνεται πως ταινίες τύπου "whodunnit" γίνονται ολοένα και πιο συχνές στο mainstream σινεμά ύστερα από την επιτυχία του "Knives Out". Μια τέτοια ταινία είναι το See How They Run για το οποίο η Searchlight Pictures δημοσίευσε το πρώτο απολαυστικό trailer. 

Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Saoirse Ronan και Sam Rockwell ως ένα δίδυμο ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει μια υπόθεση στο Λονδίνο των '50s. Συγκεκριμένα, ένας χολιγουντιανός παραγωγός μετατρέπει ένα θεατρικό σε ταινία μόνο που τα γυρίσματά της διακόπτονται όταν ένα από τα μέλη του cast δολοφονείται βάναυσα. Έτσι ξεκινά μια έρευνα για την υπόθεση από το δίδυμο των Ronan και Rockwell, οι οποίοι βουτούν στη γκλαμουριά του θεατρικού κόσμου αλλά και του υποκόσμου για να λύσουν αυτή την υπόθεση, με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής. 

Δείτε το trailer του See How They Run

Μαζί με το πρωταγωνιστικό δίδυμο παίζει και ένα ενδιαφέρον cast ηθοποιών με τους Adrien Brody (The Grand Budapest Hotel), David Oyelowo (Selma), Ruth Wilson (Luther),Harris Dickinson (The King’s Man), Shirley Henderson (Harry Potter), Sian Clifford (Fleabag), Jacob Fortune-Lloyd (Wolf Hall), Reece Shearsmith (The League of Gentlemen) and Charlie Cooper (Welcome to Flatch)

Το See How They Run θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.