James Bond: Ο επόμενος 007 θα επαναπροσδιορίσει τον χαρακτήρα

Νέες αποκαλύψεις για το casting και τα γυρίσματα του "Bond 26"
29 Ιουνίου 2022 21:29
 James Bond: Ο επόμενος 007 θα επαναπροσδιορίσει τον χαρακτήρα

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η παραγωγός των James Bond ταινιών, Barbara Broccoli σε μια νέα της συνέντευξη στο Deadline, μιλώντας ουσιαστικά για το μέλλον του χαρακτήρα, που θα οδηγηθεί και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του "Bond 26"

Η Broccoli είπε πως η δημιουργική ομάδα του 007 δεν βιάζεται για να κάνει cast τον επόμενο 007, ο οποίος "θα αποτελεί μια επαναπροσδιόριση" του εμβληματικού χαρακτήρα. Μάλιστα, διέψευσε τις όποιες φήμες ακούγονται για τα επικρατέστερα ονόματα που θα διαδεχθούν τον Daniel Craig, όπως αυτό του Idris Elba, του Tom Hiddleston, του Tom Hardy ή και του Tom Holland. 

"Κανένας δεν είναι επικρατέστερος. Δουλεύουμε προς το παρόν το που θα είναι το επόμενο βήμα για τον ίδιο. Δεν υπάρχει ακόμα σενάριο και δε θα βγάλουμε ένα μέχρι να καταλήξουμε πως θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία, επειδή θα είναι στην ουσία μια επανεφεύρεση του Bond. Θα επαναπροσδιορίσουμε το ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο. Θα έλεγα ότι τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια. είπε η Broccoli. 

Αυτά τα νέα σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικά για όσους περιμένουν αγωνιωδώς την 26η ταινία, ωστόσο αποτελούν μια ξεκάθαρη απάντηση πως θα πάρουν το χρόνο τους μέχρι να καταλήξουν σε ένα "καλούπι" για τον νέο James Bond που θα είναι ικανοποιητικό. 

Το πώς θα μοιάζει αυτό το νέο καλούπι του Bond, ωστόσο, μένει να φανεί και μάλλον απέχουμε τουλάχιστον ένα χρόνο -για να μη πούμε δύο στα σίγουρα- από το να μάθουμε ποιος θα είναι τελικά ο επόμενος 007. 

Tags: