Στο The Equalizer 3 θα μάθουμε περισσότερα για τον Robert McCall του Denzel Washington

Ο σκηνοθέτης του φιλμ έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες
29 Ιουνίου 2022 14:54
Στο The Equalizer 3 θα μάθουμε περισσότερα για τον Robert McCall του Denzel Washington

Το The Equalizer 3 είναι στα σκαριά εδώ και καιρό, φυσικά με τον Denzel Washington στο ρόλο του Robert McCall. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες από το Slash Film, το οποίο μεταφέρει πως τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα στην Ιταλία.

Στο 3ο κεφάλαιο του franchise, ο Antoine Fuqua θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα και μόλις αποκάλυψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Μέσα σ’ όλα, επιβεβαιώνει ότι στο 3ο μέρος θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή του McCall.

Θα αποκαλύψουμε περισσότερα πράγματα για τον Robert σε αυτή την ταινία. Ναι, νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί, να μάθετε περισσότερα πράγματα για εκείνον. Η ταινία γυρίζεται στην Ιταλία, οπότε αυτό θα είναι διασκεδαστικό. Τώρα ψάχνουμε κι άλλες τοποθεσίες. Επίσης, προσπαθούμε να βρούμε μερικά μικρά και παραθαλάσσια χωριά για τα γυρίσματα. Μετά θα είμαστε στη Σικελία και τη Νάπολη.

Στο The Equalizer 3 θα δούμε και την Dakota Fanning, ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Richard Wenk, ο οποίος είχε γράψει και τις προηγούμενες δύο ταινίες.

Equalizer 3: Η επανένωση των Denzel Washington και Dakota Fanning είναι γεγονός

Οι Equalizer ταινίες έχουν αποδειχθεί κερδοφόρες για τη Sony Pictures έχοντας μεσαίου επιπέδου budget (mid-budget όπως το αποκαλούν) στις πλάτες του. Το πρώτο The Equalizer κυκλοφόρησε το 2014 και έφερε $194 εκατ. στα ταμεία, ενώ το The Equalizer 2 με budget που δεν ξεπέρασε τα $62 εκατ. έφερε $190 εκατομμύρια στο box office.

Το The Equalizer 3 αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες.