Η ζωή της Rebecca Hall γίνεται εφιαλτική στη νέα ταινία Resurrection (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία του Andrew Semans θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο
29 Ιουνίου 2022 14:33
Η ζωή της Rebecca Hall γίνεται εφιαλτική στη νέα ταινία Resurrection (ΒΙΝΤΕΟ)

Η IFC Films κυκλοφόρησε το trailer από τη νέα ταινία του Andrew Semans, η οποία έρχεται με την ονομασία Resurrection. Το φιλμ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Αυγούστου, με πρωταγωνιστές εδώ τους Rebecca Hall (The Night House), Tim Roth (Reservoir Dogs), Grace Kaufman και Michael Esper.

Στο Resurrection, η Margaret (Hall) ζει μια επιτυχημένη και τακτοποιημένη ζωή, εξισορροπώντας τέλεια όλες τις απαιτήσεις που έχει η δουλειά της, αλλά και ο ρόλος της ως μητέρα. Όλα είναι υπό έλεγχο για εκείνη, αλλά αυτή η ισορροπία ανατρέπεται, όταν ένας φίλος από τα παλιά, ο David, επιστρέφει στη ζωή της.

Εκείνη, παλεύει με τους φόβους της και πρέπει να αντιμετωπίσει το «τέρας» που απέφευγε εδώ και δύο δεκαετίες, γιατί επέστρεψε από το παρελθόν για να ολοκληρώσει κάτι δουλειές που είχε αφήσει στη μέση.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, ο Andrew Semans, υπόσχεται ότι αυτή η ταινία είναι ένα συναρπαστικό και συναισθηματικό ταξίδι.

Το Resurrection θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου σε κινηματογράφους και on-demand. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.