O Johnny Depp απάντησε στις φήμες περί επιστροφής στους Πειρατές της Καραϊβικής

Εκπρόσωποι του χολιγουντιανού αστέρα απάντησαν επίσημα στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες
28 Ιουνίου 2022 12:52
O Johnny Depp απάντησε στις φήμες περί επιστροφής στους Πειρατές της Καραϊβικής

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε μια φήμη από το PopTopic το οποίο μετέδιδε ότι η Disney ενδιαφέρεται να επουλώσει τη σχέση της με τον Johnny Depp με σκοπό την επιστροφή του στους "Πειρατές της Καραϊβικής". Για να "συμφιλιωθούν" το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Disney του προσφέρει το αμύθητο ποσό των $301 εκατομμυρίων για να υποδυθεί ξανά τον θρυλικό Captain Jack Sparrow

Η πηγή αυτή αναπαράχθηκε από δεκάδες μέσα μόνο που μερικές ώρες αργότερα τα νέα για τους fans που περιμένουν μια επιστροφή του Johnny Depp στον εμβληματικότερο ρόλο του ήταν δυσάρεστα. Εκπρόσωπος του Johnny Depp απάντησε στις φήμες αυτές διαψεύδοντάς τες κατηγορηματικά, μέσω του NBC News: 

Όλα αυτά είναι κατασκευασμένες φήμες. 

Ο Depp κατά τη διάρκεια της περίφημης δίκης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, είχε εκφράσει το ότι ήθελε να "αποχαιρετήσει σωστά" τον χαρακτήρα αν και τώρα θα απέρριπτε αυτή την πρόταση. Μάλιστα είπε την περίφημη ατάκα πως δε θα επέστρεφε ακόμη και εάν του προσέφεραν "$300 εκατ. και ένα εκατομμύριο αλπάκα" και μάλλον πάνω σε αυτή την δήλωση βασίστηκε η φήμη που διαψεύστηκε. 

Ωστόσο, κόντρα στις διαψεύσεις ήρθε μια πρόσφατη δήλωση ενός πρώην μέγαλοστελέχους της Disney που αποκάλυψε ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει ο Johnny Depp στο Pirates of the Caribbean 6. Το project προς το παρόν όμως αναπτύσσεται με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie.