Η horror ταινία The Invitation έχει τρέλα, jumpscares και…παράνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαιρινό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους
28 Ιουνίου 2022 14:26
Η horror ταινία The Invitation έχει τρέλα, jumpscares και…παράνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την horror ταινία “The Invitation”, με πρωταγωνίστρια την Nathalie Emmanuel (F9). Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους προς τα τέλη του καλοκαιριού και υπόσχεται μία σκοτεινή πλοκή με την Emmanuel να πέφτει θύμα μιας οικογένειας.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Jessica M. Thompson, σε ένα σενάριο που έχει γράψει η Blair Butler. Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner και Sean Pertwee.

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής:

Μετά το θάνατο της μητέρας της και χωρίς άλλους συγγενείς, η Evie κάνει ένα τέστ DNA και ανακαλύπτει ότι έχει έναν ξάδερφο που δε γνώριζε την ύπαρξή του. Εκείνος, βρίσκει την Evie και η οικογένειά του την προσκαλεί σε έναν πλούσιο γάμο στην αγγλική ύπαιθρο. Στην αρχή, η Evie παρασύρεται από έναν αριστοκράτη, αλλά λίγο μετά θα βιώσει έναν εφιάλτη, καθώς ανακαλύπτει κάποια σκοτεινά μυστικά της οικογενείας.

Το The Invitation της Sony Pictures θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις  26 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.