Doctor Strange 2: Οι Marvel fans εντόπισαν ένα λάθος στο continuity που έχει ξαναγίνει (ΦΩΤΟ)

Θα προσέξει τελικά κανείς αυτό το κτίριο;
27 Ιουνίου 2022 08:15
Doctor Strange 2: Οι Marvel fans εντόπισαν ένα λάθος στο continuity που έχει ξαναγίνει (ΦΩΤΟ)

Απο την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορεί το Doctor Strange in the Multiverse of Madness στο Disney+ παγκοσμίως, ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία στις αίθουσες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους fans να την ξεψαχνίσουν κυριολεκτικά, αφού πλέον μπορούν να τη δουν με την άνεσή τους. 

Ανάμεσα στα easter eggs και διάφορα άλλα μυστικά που αποκαλύφθηκαν από τον σχολιασμό των συντελεστών, που είναι διαθέσιμος στην ψηφιακή έκδοση της ταινίας του Sam Raimi, οι fans εντόπισαν ένα λάθος στο continuity του MCU που...έχει ξαναγίνει. 

Αυτό το "λάθος" λοιπόν είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα easter eggs του Phase 4 και αναφερόμαστε στο Avengers Tower ή Πύργο των Εκδικητών. Το κτίριο αποτελεί ένα από τα μυστήρια του Phase 4 καθώς μετά το Avengers: Endgame δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του. 

Ωστόσο στο Doctor Strange 2 και συγκεκριμένα στις πρώτες σκηνές της ταινίας, εκεί όπου ο Strange του Benedict Cumberbatch παλεύει με το Gargantos εμφανίζεται στο βάθος ενός πλάνου το κτίριο MetLife το οποίο υπάρχει στην πραγματική ζωή, όμως βάσει του lore του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, σε εκείνο το σημείο θα έπρεπε να υπάρχει το Avengers Tower -ή όποιος τέλος πάντων είναι ο νέος του ένοικος. 

Δείτε τις εικόνες: 

Αυτό είναι το κτίριο MetLife που υπάρχει κανονικά στη Νέα Υόρκη: 

Το ίδιο λάθος στη ροή του timeline του MCU έγινε και στο Hawkeye. Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Marvel θέλει να "ξεγράψει" από το lore το εμβληματικό αρχηγείο των Εκδικητών, ίσως να υπάρχει κάποια υποπλοκή για την οποία δε γνωρίζουμε ή ακόμη και πράγματι να είναι ένα λάθος που ξέφυγε από την παραγωγή.