Thor: Love & Thunder: O Chris Hemsworth ονειρευόταν να δείξει τα οπίσθιά του καιρό τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό δήλωσε ο Thor του MCU για τη νέα ταινία της Marvel που θα...τεστάρει τα όρια του MCU
26 Ιουνίου 2022 19:46
Thor: Love & Thunder: O Chris Hemsworth ονειρευόταν να δείξει τα οπίσθιά του καιρό τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

O σκηνοθέτης Taika Waititi επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η περιβόητη σκηνή με τον γυμνό πωπό του Thor στο "Love & Thunder" δε θα είναι καλυμμένη με μωσαϊκό όπως το trailer, αλλά θα τον δει το κοινό κανονικά. Η συζήτηση στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles ήταν και γύρω από αυτήν τη σκηνή που σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

To Variety ρώτησε τον Chris Hemsworth για την πρώτη γυμνή σκηνή ουσιαστικά του MCU, το οποίο εδώ και χρόνια παρέμενε αυστηρά φιλικό προς το οικογενειακό θέαμα και απέφευγε τέτοιες σκηνές. Ο ηθοποιός του "Thor" αποκάλυψε ότι ήταν ένα "όνειρο που έγινε πραγματικότητα' καθώς ήθελε εδώ και μια δεκαετία να δείξει τα οπίσθιά του σε ταινία της Marvel.

Ήταν εδώ και 10 χρόνια στο κουρμπέτι αυτή η σκηνή, κάτι σαν ένα όνειρό μου. Την πρώτη φορά που έπαιξα τον Thor έβγαλα την μπλούζα μου και σκέφτηκα "Ξέρεις τι θα το έκανε καλύτερο; σε μια δεκαετία από τώρα να βγουν όλα". 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας επίσης, μίλησε για το θέμα αυτό ξανά λέγοντας ότι "Έπρεπε να το δείξουμε. Να μην κρύβεται με όλες αυτές τις στολές και τις κάπες"

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής:

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.