Η νέα εικόνα της Daniela Melchior ίσως να επιβεβαιώνει το ρόλο της στο Fast X

Θα υποδυθεί την αδερφή του Toretto;
25 Ιουνίου 2022 15:28
Η νέα εικόνα της Daniela Melchior ίσως να επιβεβαιώνει το ρόλο της στο Fast X

Πριν αρκετό καιρό έγινε γνωστό ότι η Daniela Melchior γνωστή από το ρόλο της στο “The Suicide Squad”, θα βρίσκεται πλάι στον Vin Diesel, μιας και θα παίξει στο επερχόμενο “Fast X”. Ο ρόλος της μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά πολλοί fans θεωρούν ότι θα υποδυθεί την αδερφή του Dominic Toretto του Vin Diesel.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας και μέσα από τα social media της ανέβασε μία εικόνα, που σχεδόν επιβεβαιώνει τις εικασίες των fans. Σε αυτή τη φωτογραφία, βλέπουμε εκείνη να βάφει τον Vin Diesel και να γράφει σε λεζάντα τα εξής: “Πάντα θα σε προστατεύω αδερφέ μου”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Melchior (@danielamelchior)

Εκτός από αυτούς τους δύο, στο cast θα συμμετέχουν και οι: Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Chris "Ludacris" Bridges, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel και Sung Kang, ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και άλλοι.

Διαβάστε επίσης: To budget του Fast X εκτοξεύθηκε γιατί μαζεύτηκαν τόσοι ακριβοπληρωμένοι αστέρες στο cast.  

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2023.