Ο Chris Pratt λέει ότι η φωνή του δικού του Mario δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχετε ακούσει

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την επερχόμενη ταινία
24 Ιουνίου 2022 17:57
Ο Chris Pratt λέει ότι η φωνή του δικού του Mario δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχετε ακούσει

Ο Chris Pratt πρόκειται να δώσει τη φωνή του στον Mario στην επερχόμενη animated ταινία “Super Mario Bros.”. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός, το performance που έκανε για τον χαρακτήρα της Nintendo δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχετε ακούσει στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις έρχονται μέσα από ένα ρεπορτάζ του Variety, το οποίο συνομίλησε με τον Pratt το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του “The Terminal List” του Amazon Prime Video. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, προηγουμένως υπήρξε μεγάλη συζήτηση στα σοκάκια του ίντερνετ για το αν θα είναι τελικά καλή επιλογή ο Pratt ως Mario ή όχι, μιας και τον λατρεμένο χαρακτήρα τον υποδύεται από τη δεκαετία του ’90 ο Charles Martinet.

Η απάντηση του Chris Pratt, λοιπόν, ήταν η εξής:

Συνεργάστηκα πολύ στενά με τους σκηνοθέτες, δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα και κατέληξα σε κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος και ανυπομονώ ο κόσμος να ακούσει και να δει την ταινία. Είναι μία animated ταινία με voiceovers από πάνω. Δεν είναι live-action ταινία. Δε θα φορέσω το κοστούμι του υδραυλικού. Δανείζω τη φωνή μου σε έναν animated χαρακτήρα και δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχετε ακούσει στον κόσμο του Mario στο παρελθόν.

Αξίζει να αναφερθεί πως τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και οι Anya Taylor-Joy, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Kevin Michael Richardson, Fred Armisen και Sebastian Maniscalco.

Το Super Mario Bros. αναμένεται να φτάσει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο.