Ο Brad Pitt βρίσκεται κοντά στο να αποσυρθεί από την υποκριτική

"Θεωρώ τον εαυτό μου πως βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος της καριέρας μου" λέει ο 58χρονος σταρ
24 Ιουνίου 2022 15:29
Ο Brad Pitt βρίσκεται κοντά στο να αποσυρθεί από την υποκριτική

Ο Brad Pitt είναι αναμφίβολα ένας από τους τελευταίους μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ που βρίσκεται εν ενεργεία -τουλάχιστον αυτό έχει δηλώσει ο Quentin Tarantino για αυτόν και μάλλον δεν πέφτει έξω.

Στη νέα του συνέντευξη που έδωσε όμως στο GQ και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για διάφορες πτυχές της ζωής του όπως τη μάχη του με τα ναρκωτικά, την μοναξιά και την κατάθλιψη, μαθαίνουμε ότι σκέφτεται να αποσυρθεί

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται καθώς είναι ακόμη 58 ετών και πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του Όσκαρ για τον ρόλο του στο Once Upon A Time In Hollywood του Quentin Tarantino, το αφιέρωμα του GQ περιγράφει έναν στοχαστικό Brad Pitt να μιλάει για το πως φαντάζεται το τέλος της καριέρας του. 

"Θεωρώ τον εαυτό μου πως βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος της καριέρας μου. Σαν να είμαι στο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Πώς θα είναι αυτό το κομμάτι της; Και πώς θέλω να το σχεδιάσω" αναφέρει ο πασίγνωστος ηθοποιός. Τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο πίσω από τις κάμερες σε ρόλο παραγωγού και μάλιστα η πιο πρόσφατη παραγωγή του είναι το Blonde με την Ana De Armas για λογαριασμό του Netflix. 

Αν και το Χόλιγουντ και οι θαυμαστές τους σίγουρα δεν είναι έτοιμοι να του πουν αντίο, ο Pitt φαίνεται να σκέφτεται την απόσυρσή του από την υποκριτική και μάλιστα σύντομα. 

Βέβαια το ότι υπαινίσσεται μια πιθανή απόσυρση δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθεί και εντελώς, ειδικά όταν θαυμαστές του όπως ο Quentin Tarantino μπορούν να τον επαναφέρουν μπροστά από τις κάμερες. 

Tags: