Οι σκηνοθέτες του Endgame θα ήθελαν επιστροφή Chris Evans στο MCU με χαρακτήρα-έκπληξη

Δεν είναι ούτε ο Cap, ούτε και ο Human Torch.
24 Ιουνίου 2022 15:05
Οι σκηνοθέτες του Endgame θα ήθελαν επιστροφή Chris Evans στο MCU με χαρακτήρα-έκπληξη

Πριν μερικές μέρες ο Chris Evans είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο MCU, υποδυόμενος ξανά τον Human Torch των Fantastic Four. 

Οι Joe και Anthony Russo όμως, που σκηνοθέτησαν τα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame έχουν διαφορετική άποψη και σίγουρα θα ακουστεί ενδιαφέρουσα στα αυτιά των Marvel fans. Το Comicbook.com ρώτησε τα αδέρφια Russo σχετικά με το ποιον ήρωα θα ήθελαν να υποδυθεί ο Chris Evans εάν επέστρεφε στο MCU. 

Προς έκπληξη πολλών χάρη στην ενεργητικότητά του όπως λένε, θα έπαιζε έναν εξαιρετικό Wolverine. Έτσι εξήγησε την επιλογή τους ο Joe Russo: 

Ο Evans έχει ένα απίθανο εύρος και φοβερή φυσικότητα και παρουσία και είναι πολύ καλός στο να ελέγχει το σώμα του. Είναι φοβερός ηθοποιός. Δεν θέλω να το πω και να φανεί κάπως, αλλά δεν μοιάζει καθόλου στον Captain America. Ο Steve Rogers είναι ένας ήρεμος, πράος και με αυτοέλεγχο χαρακτήρας. O Chris είναι γεμάτος ενέργεια, αστείος και χαρισματικός και το βγάζει αυτό στο πλατό. Θα ήθελα πολύ να τον δω να παίζει κάτι σαν τον Wolverine. 

Να αναφέρουμε ότι οι Russo σκηνοθετούν το The Gray Man όπου παίζει ο Chris Evans μαζί με τον Ryan Gosling και την Ana De Armas. Η ταινία κυκλοφορεί στο Netflix στις 22  Ιουλίου.