Ατύχημα στα γυρίσματα του "Γάμος αλα Ελληνικά 3" - Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα

Παραλίγο δεν θρηνήσαμε θύματα - Το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση
24 Ιουνίου 2022 12:39
Ατύχημα στα γυρίσματα του "Γάμος αλα Ελληνικά 3" - Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα

Πριν μερικές ημέρες μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και δυστυχώς αμαυρώθηκαν από ένα ατύχημα που παραλίγο να αποβεί μοιραίο. Σύμφωνα με διάφορα τοπικά μέσα, τα γυρίσματα σήμερα λάμβαναν χώρα κοντά στην Ανάβυσσο και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας

Για τις ανάγκες της σκηνής δύο ταχύπλοα έπρεπε να διασταυρωθούν και από λάθος χειρισμό του σκάφους των κομπάρσων, προσέκρουσε πίσω δεξιά σε αυτό των τεχνικών με αποτέλεσμα οχτώ άτομα να πέσουν στη θάλασσα μαζί με τον ακριβό εξοπλισμό τους. Αμέσως έσπευσαν επτά σκάφη που βρίσκονταν για λόγους ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε ένας από τους επιβαίνοντες, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι 15 είναι καλά στην υγεία τους. 

Το Λιμενικό εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω του Twitter, για το περιστατικό για το οποίο διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες που έγινε. 

Στο Γάμος αλά Ελληνικά 3 η Νία Βαρντάλος θα πρωταγωνιστεί αλλά και θα σκηνοθετεί τη νέα ταινία, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα. 

H Νία Βαρντάλος ανέφερε επίσης ότι το My Big Fat Greek Wedding 3 θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Michael Constantine του ηθοποιού που υποδύθηκε τον -επί της οθόνης- πατέρα της, Gus Portocalos, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Αύγουστο. Στο cast αναμένεται να επιστρέψουν οι Gia Karides, Lainie Kazan και Louis Mandylor με τους οποίους φωτογραφήθηκε πρόσφατα. 

Το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία, καθώς με budget μόλις $6 εκατ. έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με $368.7 εκατομμύρια συγκομιδή στο box office. Έδωσε κιόλας στην Βαρντάλος την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Το sequel με τίτλο "Γάμος αλά Ελληνικά 2" (My Big  Fat Greek Wedding 2) έφερε επίσης $90.2 εκατ. στο box office με budget κοντά στα $18 εκατομμύρια, χωρίς να κάνει την ίδια επιτυχία ενώ κατακεραυνώθηκε από κριτικούς και θεατές.