RISE: Η "Άνοδος" του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney Plus

Δείτε από σήμερα αυτή τη συγκινητική ιστορία
24 Ιουνίου 2022 12:20
RISE: Η "Άνοδος" του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney Plus

Το RISE, η ταινία για τη ζωή και την άνοδο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μόλις έφτασε στο Disney Plus. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το φιλμ για τη ζωή του Γιάννη και γενικότερα της οικογενείας, καθώς επιβιώνουν στο δύσκολο αστικό περιβάλλον της Αθήνας.

Η ταινία χρονολογεί το απίστευτο ταξίδι του Γιάννη στα εφηβικά του χρόνια, ζώντας στην Αθήνα και παίζοντας για τον Φιλαθλητικό μέχρι την κορυφή του NBA και την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος των Μιλγουόκι Μπάκς εδώ και 50 χρόνια.

Στην ταινία "Rise" τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki (This is Us, American Gods), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, θα υποδυθούν οι Ral Agada, Elijah Sholanke, και Jaden Osimuwa.

Τη σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας υπογράφει ο Akin Omotoso (Catching Feelings), την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο Bernie Goldman (300), με τον Arash Amel, γνωστός για τη δουλειά του στο "A Private War" με την Rosamund Pike, να έχει αναλάβει το σενάριο της ταινίας.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της οικογένειας, αλλά και από τους ηθοποιούς της ταινίας από την παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες.

Να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας έλαβαν χώρα εντός του 2021 σε διάφορες γειτονιές της Κυψέλης και στα Σεπόλια, ενώ το budget ξεπέρασε τα  €16 εκατομμύρια.