Το trailer από την horror ταινία Smile είναι ό,τι πιο τρομακτικό θα δείτε σήμερα

“Μόλις το δεις, είναι πολύ αργά.”
23 Ιουνίου 2022 23:48
Το trailer από την horror ταινία Smile είναι ό,τι πιο τρομακτικό θα δείτε σήμερα

Η Paramount Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την horror ταινία Smile και είναι ίσως ό,τι πιο τρομακτικό και “disturbing” θα δείτε σήμερα.

Μόλις το δεις, είναι πολύ αργά” μας λέει η Paramount και το εν λόγω βίντεο της ταινίας έχει διάρκεια τα δύο λεπτά (περίπου) και μας δίνει μια μικρή ματιά από την τρομακτική ζωή της Dr. Rose Cotter, την οποία υποδύεται η Sosie Bacon. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί, πως το σενάριο και τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Parker Finn, ενώ εκτός από την Bacon πρωταγωνιστούν και οι Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey και Judy Reyes.

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής:

Αφού έγινε μάρτυρας ενός παράξενου και τραυματικού περιστατικού με έναν ασθενή, η Dr. Rose Cotter αρχίζει να βιώνει κάποια τρομακτικά περιστατικά που δεν μπορεί ούτε η ίδια να εξηγήσει. Καθώς ο τρόμος αρχίζει να μπαίνει στη ζωή της, η Rose καλείται να αντιμετωπίσει το ανησυχητικό παρελθόν της, έτσι ώστε να επιβιώσει και να ξεφύγει από τη νέα της τρομακτική πραγματικότητα.

Το Smile θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο ανατριχιαστικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.