Θα επιστρέψει o Wesley Snipes ως Blade; Τον ρώτησαν και αυτός απάντησε

Μήπως το Multiverse επιστρέψει τη βερσιόν του Wesley Snipes, μαζί με τη "νέα" του Mahershala Ali;
22 Ιουνίου 2022 20:06
Θα επιστρέψει o Wesley Snipes ως Blade; Τον ρώτησαν και αυτός απάντησε

Μπορεί ο Mahershala Ali να είναι ο νέος Blade του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios, όμως πριν υπάρξει αυτός, ο Wesley Snipes καθόρισε τον ρόλο αυτόν και για πολλούς αποτελεί την τέλεια live-action ενσάρκωσή του. 

Το Comicbook.com ρώτησε τον Wesley Snipes εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο ρόλο του βαμπιροκυνηγού της Marvel και έδωσε μια ελπιδοφόρα απάντηση, καθώς αφήνει την πόρτα ανοιχτή για όσο παραμένει υγιής. Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ποτέ μην λες ποτέ. Για όσο είμαι υγιής και σε φόρμα μπορώ να τους ταράξω. Τώρα όσον αφορά τις προβλέψεις μου για το εάν θα συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον, δεν το γνωρίζω. Δεν το ξέρω. Μου φαίνεται πως εάν ήταν να συμβεί, θα είχε συμβεί ήδη, αλλά όπως προείπα, ποτέ μην λες ποτέ. 

Ίσως το Multiverse να αποτελέσει το "παράθυρο" για μια επανεμφάνιση του στο MCU, όπως πλέον έχει αποδείξει το "Spider-Man: No Way Home" ότι μπορεί να γίνει; Δεν αποκλείεται βέβαια ο Snipes πράγματι να μην συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια της reboot ταινίας του Blade ή ακόμη και να το παίζει..."Andrew Garfield". 

Πρόσφατα έγινε γνωστή και μια σύνοψη του νέου Blade από το Production List:

"Είναι γνωστό ως ο κυνηγός των βαμπίρ, μισός θνητός και μισός αθάνατος, ο οποίος προσπαθεί να απαλλάξει τον κόσμο από τα βαμπίρ, ως έναν τρόπο για να εκδικηθεί τη μητέρα του που την σκότωσε ένα βαμπίρ την ώρα που γεννούσε τον ίδιο." 

Τη σκηνοθεσία του Blade έχει αναλάβει ο Bassam Tariq σε σενάριο της Stacey Osei-Kuffour. Το μέχρι στιγμής cast περιλαμβάνει τον Delroy Lindo του Da 5 Bloods και τον Aaron Pierre του The Underground Railroad σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Άγνωστο ακόμη παραμένει το παράθυρο κυκλοφορίας του reboot του Blade.