Το νέο trailer του Thor: Love and Thunder έχει τα πάντα όλα  

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα

Το νέο trailer του Thor: Love and Thunder έχει τα πάντα όλα

Η Marvel συνεχίζει το ατελείωτο promotion για το Thor: Love and Thunder και έτσι, μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο trailer-διαφημιστικό βίντεο από την ταινία. Βρισκόμαστε πλέον μερικές ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Thor και αυτό το βίντεο έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι όλα θα γίνουν άνω κάτω με τον Gorr the Butcher του Christian Bale και άλλους χαρακτήρες.

Παρόλο που το νέο βίντεο διαρκεί μόλις ένα λεπτό, δεν δείχνει εντελώς καινούργια πλάνα, μιας και πολλά από αυτά τα έχουμε δει στο παρελθόν, ωστόσο, έχει περισσότερο Korg, Gorr, μάχες και φυσικά έναν Thor έτοιμο για μάχη. Μπορεί το Phase 4 του MCU να βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό, αλλά η Marvel ετοιμάζεται ήδη για το Phase 5, όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες ώρες.

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής:

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela.

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το νέο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.