Ο Ryan Reynolds "θρηνεί" τον Internet Explorer, φυσικά τρολάροντάς τον

Τελικά αποδεικνύεται ότι Reynolds και IE έχουν κοινή πορεία στην καριέρα τους
20 Ιουνίου 2022 19:37
Ο Ryan Reynolds "θρηνεί" τον Internet Explorer, φυσικά τρολάροντάς τον

Το "τέλος" του ιστορικού Internet Explorer γράφτηκε στις 15 Ιουνίου και επίσημα, με το ίντερνετ να "θρηνεί τον θρυλικό browser που κάποτε κυριαρχούσε ακόμη και με ταφόπλακες

Και ο Ryan Reynolds που δεν χάνει ευκαιρία για να χωθεί σε viral σκηνικά του ίντερνετ και των social media επέλεξε να θρηνήσει τον Internet Explorer....τρολάροντάς τον φυσικά. 

Ο πασίγνωστος ηθοποιός γνωστός για τον ρόλο του ως Deadpool στις ταινίες της Marvel, αναπόλησε τον πρώτο καιρό της καριέρας του όταν τόσο αυτός όσο και ο Internet Explorer ξεκινούσαν τη σταδιοδρομία τους. 

Δείτε την ανάρτησή του: 

Συγκεκριμένα ο Reynolds αναπόλησε έναν μικρό ρόλο του σε μια όχι και τόσο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε, το "Lonesome Dove; The Outlaw Years", η οποία κράτησε μόλις για μια σεζόν και είχε κάνει πρεμιέρα τον ίδιο καιρό με την διάθεση του Internet Explorer, λέγοντας: 

Έχουν περάσει 27 τρελά χρόνια και δεν μπορούσα να το φανταστώ χωρίς εσένα, Internet Explorer. Η σειρά δεν άξιζε άλλη μια σεζόν αλλά εσύ σίγουρα άξιζες άλλη μια...

Τέλος, ο Ryan Reynolds αναμένεται να επιστρέψει ως Wade Wilson στο "R-rated" Deadpool 3, δια χειρός Shawn Levy (Free Guy), όντας η πρώτη του solo ταινία που θα εκτυλίσσεται εντός του MCU.