Ο Chris Evans θα «έκανε τα πάντα» για να παίξει σε Star Wars ταινία

Ο Captain America θα ήθελε να συμμετέχει και στο πασίγνωστο sci-fi σύμπαν
18 Ιουνίου 2022 18:22
Ο Chris Evans θα «έκανε τα πάντα» για να παίξει σε Star Wars ταινία

Μπορεί ο Chris Evans να ήταν ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές του Marvel Cinematic Universe, ενσαρκώνοντας σε πολυάριθμες ταινίες το ρόλο του Captain America, ωστόσο ο πασίγνωστος ηθοποιός θα ήθελε να συμμετέχει και σε ένα ακόμη τεράστιο σύμπαν της Disney, στο Star Wars.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με αφορμή την κυκλοφορία της επερχόμενης animated ταινίας της Pixar, Lightyear, ο Evans παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο MTV. Στο πλαίσιο αυτό ο δημοσιογράφος του μέσου επισήμανε πως το μόνο που μένει για να ολοκληρώσει ο Evans το Disney βιογραφικό του είναι μια Star Wars ταινία και ένα μιούζικαλ, με τον ηθοποιό να απαντάει παθιασμένα:

Ναι, γιατί δεν υπάρχει ένα Star Wars; Θεέ μου, πόσο θα λάτρευα να είμαι στο Star Wars! Θα έκανα τα πάντα. Ακόμα και αν ήμουν ένας Stormtrooper. Θα ήμουν ενθουσιασμένος.

Όπως δηλώνει ξεκάθαρα, λοιπόν, ο Chris Evans θα έκανε τα πάντα για να παίξει σε μια Star Wars ταινία. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτή τη στιγμή το τηλεοπτικό Star Wars σύμπαν διαρκώς επεκτείνεται, με σειρές όπως τα The Mandalorian, Obi-Wan και The Book of Boba Fett, ενώ η Lucasfilm έχει στα σκαριά και πολλαπλές ταινίες, όπως αυτή του σκηνοθέτη Taika Waititi, μια νέα τριλογία από τον Rian Johnson και το Rogue Squadron. Επομένως, σίγουρα υπάρχουν πολλοί ρόλοι που θα χρειαστεί να καλυφθούν.

Ενδέχεται, λοιπόν, να δούμε τον Chris Evans στο Star Wars σύμπαν; Ίσως, αλλά οι πιθανότητες μάλλον αυξάνονται πλέον που ο ηθοποιός ξεκίνησε να εκφράζει την επιθυμία του και δημόσια.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη του συνέντευξη του Evans μέσα από τον player που ακολουθεί.