Η ταινία Uncharted με τον Tom Holland έρχεται σύντομα στο Netflix

Πότε όμως θα έρθει και στο ελληνικό Netflix;
18 Ιουνίου 2022 11:45
Η ταινία Uncharted με τον Tom Holland έρχεται σύντομα στο Netflix

Το Unchared έχοντας αποτελέσει μια τίμια επιτυχία για τη Sony Pictures με πάνω από $400 εκατ. στο box office (με budget στα $120 εκατ.), κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί με sequel

Ωστόσο τώρα μαθαίνουμε ότι η ταινία Uncharted με τον Tom Holland θα διατεθεί μέσω του Netflix στις 15 Ιουλίου. Ωστόσο αυτή είναι μια πληροφορία που αφορά τις ΗΠΑ καθώς εκεί η Sony Pictures με το Netflix έχουν υπογράψει μια μεγάλη συμφωνία από τον Απρίλιο του 2021. 

Εν μέσω της πανδημίας η Sony εξασφάλισε τη streaming διανομή όλων των ταινιών της από το 2022 και έπειτα, μιας και η ίδια δεν έχει δικιά της streaming υπηρεσία, όπως άλλα μεγάλα στούντιο. Το Uncharted λοιπόν θα είναι η πρώτη ταινία αυτού του deal που θα φτάσει στο Netflix. 

Μένει μόνο να επιβεβαιωθεί εάν το Uncharted θα κυκλοφορήσει και στο ελληνικό Netflix.

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Σε σκηνοθεσία Ruben Fleischer, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι: Mark Wahlberg ως Sully, Antonio Banderas, Tati Gabrielle ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Uncharted που επιμελήθηκε ο Κυριακός Στεργιάδης, πατώντας εδώ.