Τέλος ο Ezra Miller από την DC μετά το The Flash - Η Warner Bros. αποφάσισε

Η κατάσταση με της παραβατική συμπεριφορά του αστέρα της ταινίας έχει φέρει τη Warner στα όριά της
18 Ιουνίου 2022 09:09
Τέλος ο Ezra Miller από την DC μετά το The Flash - Η Warner Bros. αποφάσισε

Η παραβατική συμπεριφορά του Ezra Miller δεν έχει τελειωμό, καθώς πριν μερικές ημέρες οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούσαν για να του παραδώσουν τα έγγραφα περιοριστικών μέτρων που εξασφάλισε η οικογένεια της Tokata Iron Eyes, μιας ακτιβίστριας την οποία λέγεται ότι ο Miller "κακοποιούσε συναισθηματικά και σωματικά". Αυτός όμως κορόιδευε τις αστυνομικές αρχές μέσα από τα social media του ανεβάζοντας memes ότι "δεν μπορούν να τον φτάσουν" με αποτέλεσμα να διαγράψει τον Instagram λογαριασμό του. 

Όλο αυτό έχει φέρει σε οριακή κατάσταση την Warner Bros. Discovery και το σκληροτράχηλο νέο αφεντικό της, τον David Zaslav, ο οποίος έχει κληρονομήσει έναν μεγάλο και πανάκριβο πονοκέφαλο των $200 εκατ. που θα πρέπει να λύσει. 

Το ρεπορτάζ του Deadline αναφέρει ότι "δεν υπάρχει καλό σενάριο για την Warner Bros. που να τη βγάζει νικήτρια κάπως" με την κατάσταση να είναι ρευστή. Ωστόσο φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση να πάρει πόδι ο Miller από το μέλλον του DCEU καθώς λέγεται ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της WB αποφάσισαν ότι το "The Flash' θα είναι η τελευταία ταινία που θα παίξει ο Miller

"Πρόκειται για ένα πρόβλημα που έχει κληρονομήσει ο Zaslav. Η ελπίδες εναπόκεινται στο ότι το σκάνδαλο θα αρχίσει να σβήνει σταδιακά και να παραμείνει χαμηλών τόνων πριν η ταινία βγει στις αίθουσες και να ελπίσουν πως θα τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πλάνο του Zaslav σκοπεύει να κάνει την DC ένα εκρηκτικά παραγωγικό και επιτυχημένο τμήμα όπως η Marvel Studios υπό τη δική του νέα ηγεσία, με το δικό της αφεντικό. Ακούμε ότι ο Miller που αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary απλώς δεν βρίσκεται πλέον στα μελλοντικά πλάνα του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC ανεξάρτητα από το εάν υπάρξουν περαιτέρω κατηγορίες ή όχι." αναφέρει το Deadline. 

Σαφώς η Warner Bros. δεν μπορεί ακόμη να σχολιάσει επίσημα πριν την πρεμιέρα του The Flash, όμως το έγκριτο Deadline δε θα μετέφερε χωρίς να έχει βάσεις την πληροφορία. Το μέσο έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει τόσο με τη Warner όσο και με τους εκπροσώπους του Miller, αλλά ακόμη δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Παλιότερο ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Warner Bros. είχε εξετάσει το ενδεχόμενο μέχρι και να σβήσει με CGI τον Ezra Miller από το The Flash και να τον κάνει recast. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023