O Chris Hemsworth λέει πως το Thor: Love and Thunder ίσως να είναι η τελευταία Marvel ταινία του

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί ένας ακόμη από τους πρώτους αστέρες του MCU
17 Ιουνίου 2022 15:06
O Chris Hemsworth λέει πως το Thor: Love and Thunder ίσως να είναι η τελευταία Marvel ταινία του

Όπως ο Robert Downey Jr. και ο Chris Evans έκαναν στο Avengers: Endgame και μετά η Scarlett Johansson με το Black Widow, ίσως το πλήρωμα του χρόνου να έρχεται και για τον Thor του Chris Hemsworth. 

Ο 38χρονος αστέρας παίζει τον Thor από την πρώτη ταινία του στο MCU το 2011 και ύστερα από 8 ταινίες στο σύμπαν αυτό, σκέφτεται να κρεμάσει το Mjolnir του. Τουλάχιστον αυτό άφησε να ενννοηθεί στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Wired ενόψει του Thor: Love & Thunder, με τον Hemsworth να λέει πως ίσως αυτή να είναι και η τελευταία του Marvel ταινία: 

Κοιτάξτε να δείτε, η τελευταία Marvel ταινία που γύρισα ήταν το Thor: Love & Thunder και ίσως να ήταν η τελευταία μου Marvel ταινία, δεν ξέρω. Ήταν μια ξέφρενη, απολαυστική και τρελή εμπειρία όπως είναι όλες οι ταινίες του Tiaka Waititi. Έχω παίξει τον χαρακτήρα για 10-11 χρόνια και κάθε φορά ήταν κάτι καινούργιο και συναρπαστικό και το Love & Thunder δεν ήταν εξαίρεση. Φαινόταν φρέσκο και μια προσπάθεια που δεν είχαμε δοκιμάσει πρωτίστως. 

Τώρα το εάν το εννοεί ή κάτι θα αλλάξει αυτή τη σκέψη του μένει να φανεί εν καιρώ. 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.