Ο Ghostface θα κυνηγήσει νέα πρόσωπα στο Scream 6

Τέσσερις νέοι ηθοποιοί υπέγραψαν για τη νέα ταινία
17 Ιουνίου 2022 16:09
Ο Ghostface θα κυνηγήσει νέα πρόσωπα στο Scream 6

Το Scream 6 είναι καθ’ οδόν με τα γυρίσματα να ξεκινούν σύντομα και μόλις μάθαμε ότι υπέγραψαν τέσσερις νέοι ηθοποιοί που θα παίξουν στην ταινία. Όπως μεταφέρει το Deadline, ο Jack Champion, ου θα τον δούμε στο Avatar 2 θα παίξει στο νέο Scream, μαζί με τους Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage) και Josh Segarra (Arrow).

Εκείνοι, λοιπόν, θα βρίσκονται πλάι στους Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες αναφορές ότι η Emma Roberts που έπαιξε στην 4η ταινία, θα επιστρέψει στο 6ο κεφάλαιο, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Όπως μάθαμε πρόσφατα, η Neve Campbell αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise. Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Scream λένε πως οι επιζώντες του μακελειού του Ghostface αφήνουν πίσω το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Από το Scream 6 θα λείπει τελικά ένα βασικό πρόσωπο των προηγούμενων ταινιών

Η παραγωγή του Scream 6 πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι, με τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett να σκηνοθετούν την ταινία σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Το Scream 6 είναι προγραμματισμένο για να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.

Tags: