Ο Tom Hardy ετοιμάζεται για το Venom 3 και δημοσίευσε αυτή την εικόνα!

Το σενάριο γράφεται ήδη
16 Ιουνίου 2022 22:21
Ο Tom Hardy ετοιμάζεται για το Venom 3 και δημοσίευσε αυτή την εικόνα!

Όπως όλα δείχνουν, το σενάριο για το Venom 3 έχει ήδη ξεκινήσει μιας και ο ίδιος ο Tom hardy το επιβεβαίωσε. Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε ήδη ότι η Sony Pictures ετοιμάζει την 3η ταινία του “Sony Pictures Universe of Marvel Characters”, με τον Hardy να επιστρέφει στον εμβληματικό του ρόλο, που κατά πάσα πιθανότητα θα συναντηθεί και με τον Spider-Man του Tom Holland.

Τώρα, μέσα από το επίσημο Instagram του, o Tom Hardy ανέβασε μία εικόνα με το σενάριο της ταινίας, στην οποία βλέπουμε ότι την ιστορία την έχει εμπνευστεί ο ίδιος με την Kelly Marcel, η οποία έγραψε και το σενάριο. Η δημοσίευση περιέχει και ένα σκίτσο του Venom, με την γλώσσα του να είναι κόκκινη και να σχηματίζει τον αριθμό 3.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy)

Προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για το Venom 3, αλλά αυτή η δημοσίευση επιβεβαιώνει στους fans ότι το 3ο κεφάλαιο είναι καθ’ οδόν και το σενάριο ετοιμάζεται ήδη. H σύνδεση μεταξύ του Spider-Man του MCU και του "Spider-Verse" της Sony θα είναι πιο στενή, άλλωστε όσοι παρακολουθήσατε το Let There Be Carnage θα θυμάστε τί είχε συμβεί στην τελευταία σκηνή με τον Eddie Brock του Tom Hardy.

Το Venom: Let There Be Carnage με τον Tom hardy έπαιξε στους κινηματογράφους πριν λίγο καιρό και γνώρισε τεράστια επιτυχία στο box office, γεμίζοντας τα ταμεία της Sony Pictures, με περισσότερα από $500 εκατομμύρια.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.