Puss in Boots: The Last Wish - Η τελευταία ζωή του Γάτου Σπιρουνάτου θα είναι και η πιο ξέφρενη (BINTEO)

Τον Δεκέμβριο στις αίθουσες
16 Ιουνίου 2022 00:12
Puss in Boots: The Last Wish - Η τελευταία ζωή του Γάτου Σπιρουνάτου θα είναι και η πιο ξέφρενη (BINTEO)

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer του Puss in Boots: The Last Wish, της sequel ταινίας με πρωταγωνιστή τον Γάτο Σπιρουνάτο του Antonio Banderas, που τον γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του "Shrek". 

Αυτή τη φορά, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, ο "Γάτος" βρίσκεται αντιμέτωπος με την ίδια του τη θνητότητα. Μετά από μια ξέγνοιαστη, απερίσκεπτη και γεμάτη περιπέτειες ζωή αντιλαμβάνεται ότι έχει σπαταλήσει τις έξι από τις εφτά ζωές του καθώς εδώ και πολύ καιρό έχει σταματήσει να της μετράει. Έτσι ξεκινάει ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει ένα μυθικό αστέρι ικανό να αποκαταστήσει τις χαμένες του ψυχές. 

Οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στο Puss in Boots 2 είναι οι: Florence Pugh, Olivia ColmanWagner Moura, Ray Winstone, John Mulaney, Da’Vine Joy Randolph, Anthony Mendez και Samson Kayo, οι οποίοι θα βρίσκονται πλάι στον Antonio Banderas (Puss) και την Salma Hayek (Kitty Soft Paws).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joel Crawford με παραγωγό τον Mark Swift, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με την DreamWorks στο The Croods: A New Age.

Το Puss in Boots: The Last Wish αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.