Η Dakota Johnson παίζει στο “Πειθώ” του Netflix βασισμένο από το best seller της Jane Austen (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούλιο η πρεμιέρα της ταινίας
15 Ιουνίου 2022 14:26
Η Dakota Johnson παίζει στο “Πειθώ” του Netflix βασισμένο από το best seller της Jane Austen (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα ταινία “Persuasion” ή "Πειθώ" στα ελληνικά, με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson. Πρόκειται για ένα νέο project που ήδη συζητιέται στα σοκάκια του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες, μιας και είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο μυθιστόρημα της Jane Austen.

Η ταινία θέλει ουσιαστικά να σας διηγηθεί την ιστορία της Anne, η οποία 8 χρόνια μετά θα ξανά βρεθεί με τον πρώτο της έρωτα και της δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στο να πιστέψει στην αληθινή αγάπη. Αξίζει να αναφερθεί πως τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Carrie Cracknell, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης και οι Henry Golding, Richard E. Grant και Cosmo Jarvis.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Ζώντας με την υπεροπτική οικογένειά της που βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης, η Anne Elliot είναι μια αντικομφορμίστρια με μοντέρνες αντιλήψεις. Όταν ο Frederick Wentworth –ο γοητευτικός άντρας που κάποτε απέρριψε– επανέρχεται ξαφνικά στη ζωή της, η Anne πρέπει να διαλέξει αν θα αφήσει πίσω το παρελθόν της ή θα ακούσει την καρδιά της και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μια προσαρμογή του μυθιστορήματος της Jane Austen.

To Persuasion θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.