Ο Πινόκιο του Guillermo Del Toro είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από της Disney (ΦΩΤΟ)

Δείτε νέο υλικό - O Μεξικανός παραμυθάς διηγείται μια άλλη βερσιόν του στο Netflix
14 Ιουνίου 2022 19:29
Ο Πινόκιο του Guillermo Del Toro είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από της Disney (ΦΩΤΟ)

Δεν έρχεται μόνο ο Pinocchio της Disney με τον Tom Hanks για πρωταγωνιστή, αλλά και το Netflix ετοιμάζει τη δική του κινουμένων σχεδίων βερσιόν, η οποία έρχεται από τον απόλυτο "παραμυθά" όπως τον αποκαλούν στο Χόλιγουντ, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Guillermo Del Toro

Ο "Πινόκιο του Ντελ Τόρο" λοιπόν θα έρθει τον Δεκέμβριο στην υπηρεσία και μέσα από το Vanity Fair δόθηκε μια νέα ματιά στην stop motion τύπου animated ταινία με ένα εικαστικό που δεν χορταίνει κανείς να κοιτά. 

Σύμφωνα με τον Del Toro η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στη φασιστική Ιταλία της δεκαετίας του '30. Ξεκινάει με τον γερό Τζεπέτο ο οποίος επιστρατεύεται σε ένα στρατόπεδο του χωριού του επειδή ο αρχηγός των φασιστικών δυνάμεων στο χωριό νομίζει ότι επειδή αυτή η κούκλα δεν μπορεί να πεθάνει, θα αποτελέσει τον τέλειο στρατιώτη. 

Στο cast δανείζουν τις φωνές τους οι: Ewan McGregor ως Γρύλος, David Bradley ως Τζεπέτο και ο πρωτοεμφανιζόμενος Gregory Mann ως Πινόκιο. Το υπέρλαμπρο καστ συμπληρώνουν: ο Finn Wolfhard, η βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett, ο John Turturro, ο Ron Perlman, ο Tim Blake Nelson, ο Burn Gorman, καθώς και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Christoph Waltz και Tilda Swinton.

Πάρτε μια νέα ματιά από τον Πινόκιο του Del Toro

Η λεζάντα του Netflix αναφέρει :

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο διασκευάζει το κλασικό ιταλικό παραμύθι του ΠΙΝΟΚΙΟ σε μια stop-motion μουσική περιπέτεια. Ακολουθήστε τις σκανταλιάρικες περιπέτειες του Πινόκιο καθώς προσπαθεί να γίνει ένα αγόρι με σάρκα και οστά.

Το σενάριο του Πινόκιο το ανέλαβε ο Del Toro μαζί με τον Patrick McHale, ενώ στη μουσική θα δουλέψει ο ελληνικής καταγωγής Alexandre Desplat, ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν και με ένα βραβείο Όσκαρ.

Ο "Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο" όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αποκλειστικά μέσα από το Netflix.