Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix θέλει να σας δείξει πως θα είναι το μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

“Θα επηρεάζεται από την τεχνολογία;”
14 Ιουνίου 2022 15:15
Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix θέλει να σας δείξει πως θα είναι το μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το νέο ντοκιμαντέρ The Future of ή στα ελληνικά, Το Μέλλον. Πρόκειται για μία σειρά που παρουσιάζει εκπληκτικές προβλέψεις σχετικά με την επαυξημένη πραγματικότητα, την τεχνολογία και άλλες καινοτομίες που θα επηρεάσουν τη ζωή μας στο μέλλον.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως αυτή η νέα σειρά έρχεται από τους δημιουργούς του “explained”, το οποίο είναι από τα πιο επιτυχημένα ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το ελληνικό Netflix:

Κι αν μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον, για να δούμε πώς κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής -από τη φροντίδα κατοικιδίων και οικιακών φυτών έως το τι τρώμε και πώς βγαίνουμε ραντεβού- θα επηρεάζεται από την τεχνολογία; Κι όμως, μπορούμε (και πρέπει) να περιμένουμε περισσότερα από το μέλλον και όχι όλα αυτά τα δυστοπικά που υπόσχεται η σύγχρονη επιστημονική φαντασία. Το "Μέλλον" αποκαλύπτει απρόσμενες και προσωπικές προβλέψεις για το υπόλοιπο της ζωής μας - και της ζωής των επόμενων γενεών.

Το “The Future of” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.