Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της live-action ταινίας του One Punch Man

Και δεν είναι άλλος από τον Justin Lin
14 Ιουνίου 2022 14:05
Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της live-action ταινίας του One Punch Man

Μπορεί να αποχώρησε πρόσφατα από το Fast X ως σκηνοθέτης, αλλά φαίνεται πως ο Justin Lin έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο project που θα σκηνοθετήσει. Όπως μεταφέρει το Deadline, ο διάσημος σκηνοθέτης υπέγραψε για να δουλέψει στην live-action ταινία του One Punch Man, η οποία θα έρθει στη μεγάλη οθόνη από την Sony Pictures.

Το One Punch Man ξεκίνησε τη ζωή του ως webcomic το 2009 από τον Ιάπωνα καλλιτέχνη ONE και πολύ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Μάλιστα έχει βγει και anime σειρά, καθώς και παιχνίδια για κονσόλες και κινητά τηλέφωνα.

Ο Lin θα συνεργαστεί με τους Avi Arad και Ari Arad της Arad Productions για το νέο κινηματογραφικό project, ενώ οι Scott Rosenberg και Jeff Pinkner θα γράψουν το σενάριο.

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του Saitama, ο οποίος ανακαλύπτει ένα απίστευτο πρόγραμμα προπόνησης που τον κάνει έναν ανίκητο υπερήρωα που μπορεί κυριολεκτικά να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο με μια μόνο γροθιά.

Έρχεται live-action ταινία του One Punch Man από την Sony

Επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, το Deadline αναφέρει ότι η Sony Pictures επιθυμεί να μετατρέψει το One Punch Man σε βιώσιμο franchise.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Πώς σας φαίνεται που θα δούμε το One Punch Man στη μεγάλη οθόνη; Πείτε μας στα σχόλια!