Knives Out 2: Μάθαμε τον τίτλο της υπερπαραγωγής του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα (BINTEO)

Αυτόν τον χειμώνα έρχεται στο Netflix το νέο μυστήριο που θα λύσει ο Benoit Blanc του Daniel Craig
13 Ιουνίου 2022 20:05
Knives Out 2: Μάθαμε τον τίτλο της υπερπαραγωγής του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα (BINTEO)

Μέσα από μια νέα ανακοίνωση το Netflix γνωστοποίησε τον επίσημο τίτλο του Knives Out 2 που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες σε σκηνοθεσία Rian Johnson. 

Το sequel του επιτυχημένου "whodunnit" φιλμ θα φέρει τον Benoit Blanc του Daniel Craig αντιμέτωπο με ένα ακόμη μυστήριο και θα ονομάζεται τελικά "Glass Onion: A Knives Out Mystery". Μάλιστα έγινε γνωστό ότι δε θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο όπως είχε ακουστεί αρχικά, αλλά εντός του χειμώνα και συγκεκριμένα την εορταστική περίοδο -λογικά μεταξύ Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022.

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή από πλευράς Netflix που κόστισε πάνω από $200 εκατομμύρια, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το "Knives Out" ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου το 2020. 

Δείτε το teaser με τον τίτλο του Knives Out 2:

Ο τίτλος μάλιστα δεν είναι τυχαίος καθώς γνωρίζουμε ήδη ότι το Netflix έχει παραγγείλει το "Knives Out 3" σε ένα πανάκριβο deal που υπέγραψε με τον Rian Johnson. Επομένως η επόμενη ταινία εκτός απροόπτου θα φέρει το "A Knives Out Mystery" στον τίτλο της. Άλλωστε ο σκηνοθέτης του φιλμ, γνωστός για το "Star Wars: The Last Jedi", δήλωσε μέσα από το Instagram του ότι θέλει να μιμηθεί τις ιστορίες της Agatha Christie με τον δικό του ντετέκτιβ. 

Δόθηκε επίσης και μια σύντομη σύνοψη του Glass Onion: 

Στη συνέχεια του Knives Out του Rian Johnson, ο ντετέκτιβ Benoit Blanc ταξιδεύει στην Ελλάδα για να ανακαλύψει ένα νέο μυστήριο που περιλαμβάνει ένα ολόκληρο cast πολύχρωμων υπόπτων. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rian Johnson (@riancjohnson)

Λάμψη αστέρων στο Knives Out 2

Για να καταλάβετε πόσο πολυπληθές και λαμπερό είναι το cast του "Glass Onion: A Knives Out Mystery" αρκεί να αναφέρουμε τα εξής ονόματα: Edward Norton (American History X, Fight Club), Dave Bautista (Blade Runner 2049, Army of the Dead), Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose A Guy in 10 Days), Kathryn Hahn (WandaVision της Marvel Studios), Jessica Henwick (Iron Fist, Game of Thrones), Janelle Monae (Antebellum), Leslie Odom Jr. (One Night in Miami), Madelyn Cline (Stranger Things 4), Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith σε μυστικό ρόλο.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο μόνο στο Netflix.