Knock at the Cabin: Η νέα ταινία του M. Night Shyamalan είναι πιο κοντά από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα
13 Ιουνίου 2022 14:10
Knock at the Cabin: Η νέα ταινία του M. Night Shyamalan είναι πιο κοντά από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Τον περασμένο Απρίλιο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του M. Night Shyamalan, είχαν ξεκινήσει. Το νέο του φιλμ έχει την ονομασία Knock at the Cabin και πρόκειται φυσικά για ένα horror project με κεντρικό πρωταγωνιστή εδώ τον Dave Bautista του Army of the Dead.

Τώρα, μέσα από τα social media του, ο θρυλικός σκηνοθέτης πήρε πάλι τη σκυτάλη και ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και πλέον το Knock at the Cabin είναι πανέτοιμο να μπει στο στούντιο για το μοντάζ του.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Η πλοκή γι’ αυτό το φιλμ δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, αλλά ξέρουμε ωστόσο πως θα πρωταγωνιστούν και οι Rupert Grint (Servant), Nikki Amuka-Bird (Old), Ben Aldridge (Pennyworth) και Jonathan Groff (Mindhunter). Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, είναι πως πρόκειται για ένα horror με μία εισβολή σε ένα σπίτι κατά τη διάρκεια μιας Αποκάλυψης.

Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτή η ταινία βρίσκεται κάτω από τη μεγάλη συνεργασία που έχει ο Shyamalan με την Universal Pictures, που αποτελείται από τα Old, Glass, Split και The Visit. Ο Shyamalan έχει γράψει το σενάριο, ενώ θα βρίσκεται και στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το Knock at the Cabin αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.