Captain America: O Chris Evans αποκαλύπτει εάν επιστρέφει ή όχι στο MCU

O ηθοποιός ανοίγεται δημόσια για το κατά πόσο θεωρεί πιθανή μια επιστροφή του ως Steve Rogers
11 Ιουνίου 2022 12:01
Captain America: O Chris Evans αποκαλύπτει εάν επιστρέφει ή όχι στο MCU

Το Avengers: Endgame έγραψε τον επίλογο στην ιστορία του Iron Man του Robert Downey Jr. και του Captain America του Chris Evans, με τους δύο ηθοποιούς να έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι έχουν αποσυρθεί. Για τον δεύτερο, τον Evans όμως, είχαν ακουστεί πέρυσι έντονα φήμες από έγκυρες πηγές ότι στα σκαριά βρίσκεται η επιστροφή του. Ισχυρισμούς που τους διέψευσε η Marvel αλλά και ο ίδιος ο 40χρονος σταρ. 

Τώρα, ενόψει της πρεμιέρας του Lightyear της Pixar, όπου δανείζει τη φωνή του στον γνωστό αστροναύτη από το σύμπαν των Toy Story ταινιών, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο MCU. Συγκεκριμένα η εκπομπή Phase Zero του Comicbook.com είχε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για το εάν θα τον δούμε μελλοντικά στο σύμπαν της Marvel. 

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αναφερόμενος στο υποτιθέμενο σενάριο μιας ταινίας (ή και σειράς) που συζητιέται έντονα από τους fans, η οποία θα εξιστορεί την περιπέτεια του "Cap" όσο επιστρέφει της Infinity Stones. Πρόκειται για μια ιστορία που ουσιαστικά πέρασε σε μερικά δευτερόλεπτα για χάρη του "Endgame" αλλά το αποτέλεσμά της ήταν να δούμε έναν γερασμένο Steve Rogers, έτοιμο να αποσυρθεί. Το πώς και τι ακριβώς έγινε στο ενδιάμεσο ακόμη δεν το έχουμε μάθει. 

Ο Evans μίλησε όμως διστακτικά για μια επιστροφή και με λίγο από την κλασική PR άρνηση που έχουν τα λόγια των ηθοποιών του MCU: 

Φαίνεται πως αυτό είναι κάτι που ο κόσμος θέλει να δει. Δε θέλω να δυσαρεστήσω κανέναν αλλά είναι δύσκολο...Ήταν ένα τόσο καλό πέρασμα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Μου είναι κάτι πολύτιμο για μένα. Θα έπρεπε να είναι κάτι το τέλειο.  Θα ήταν τρομακτικό να κουνήσεις από τη θέση του κάτι που είναι τόσο αγαπητό σε μένα και σε πολύ κόσμο. Ο ρόλος αυτός είναι τα πάντα προσωπικά. Οπότε το να επιστρέψω σε αυτόν το βλέπω σαν μια δύσκολη υπόθεση. 

Προς το παρόν την ασπίδα του 'Cap" κουβαλάει ο Anthony Mackie ως ο νέος Captain America που "χρίστηκε" από τον Steve Rogers και τον είδαμε να την κραδαίνει περήφανα στο φινάλε της σειράς Falcon and the Winter Soldier" εκεί όπου ουσιαστικά πήρε και τα ηνία. 

Το Captain America 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη με σεναριογράφο τον Malcolm Spellman, αλλά έχουμε να ακούσουμε καιρό κάποια εξέλιξη στο project.