NOPE: Το τελικό trailer ίσως να αποκαλύπτει ίσως και όχι τι παίζει με τη νέα ταινία του Jordan Peele

Αλλά θα μάθουμε ακριβώς όταν φτάσει στις αίθουσες τον Ιούλιο
09 Ιουνίου 2022 17:13
NOPE: Το τελικό trailer ίσως να αποκαλύπτει ίσως και όχι τι παίζει με τη νέα ταινία του Jordan Peele

Η Universal Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του “NOPE”, της νέας ταινίας του Jordan Peele. Ο διάσημος σκηνοθέτης των “Get Out” και “Us” επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα με μία από τις πιο παράξενες ταινίες που έχουμε δει τελευταία και αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από το νέο trailer.

Αν περιμένατε σε αυτό το βίντεο να δείτε τι ακριβώς ετοιμάζει με το Nope ο Peele, τότε σας έχουμε δυσάρεστα νέα, γιατί ίσως να πιάσετε κάτι από τα πλάνα ή ίσως πάλι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο σκηνοθέτης έχει ετοιμάσει κάτι παράξενο για άλλη μια φορά, καθώς σε αυτή την πόλη συμβαίνουν τα πιο περίεργα πράγματα. Άνθρωποι εξαφανίζονται, “κάτι” σκοτώνει τους κατοίκους της περιοχής και όλα αυτά γίνονται από εξωγήινους. 

Γι’ αυτό άλλωστε και στις πρόσφατες αφίσες όλοι οι κεντρικοί ήρωες κοιτούσαν ψηλά, τα σύννεφα, γιατί κάτι παράξενο συμβαίνει. Μάλιστα σε ένα άλλο πρόσφατο teaser είχαμε δει και ένα UFO να προσγειώνεται σε αυτή την πόλη, κυριολεκτικά από το πουθενά.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο πρωταγωνιστής του Get Out, Daniel Kaluuya και η Keke Palmer είναι ιδιοκτήτες ενός ράντσου, που κάποιοι εξωγήινοι αρχίζουν να αιωρούνται πάνω και γύρω από την ιδιοκτησία τους. Έτσι σχεδιάζουν να τραβήξουν το πρώτο αυθεντικό πλάνο από UFO σε όλο τον κόσμο και να κερδίσουν πολλά χρήματα. Αλλά τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν μπροστά σε αυτούς τους απόκοσμους επισκέπτες;

Πλάι στον Kaluuya θα βρίσκονται και οι Steven Yeun (Minari, The Walking Dead), Michael Wincott (The Crow), Barbie Ferreira και Brandon Perea.

Το Nope αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.