H ταινία του Brad Pitt για τη Formula 1 καταλήγει στην Apple

Σε σκηνοθεσία Joseph Kosinski ο οποίος έρχεται "καυτός" μετά την επιτυχία του Top Gun: Maverick
09 Ιουνίου 2022 13:41
H ταινία του Brad Pitt για τη Formula 1 καταλήγει στην Apple

Η ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής ταινία του Brad Pitt για την Formula 1 απέκτησε διανομή και streaming στέγη.

Όπως μεταδίδει το Variety η Apple Original Films απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας και έτσι θα το διανέμει πρώτα στις αίθουσες για ένα παράθυρο 30 ημερών, ενώ αργότερα θα καταλήξει στο Apple TV+. Η συμφωνία λέγεται πως έκλεισε περίπου στα $130 με 140 εκατομμύρια. 

Πρόκειται για ένα δυνατό απόκτημα για το Apple TV+ το οποίο συνεχίζει με φόρα όντας η πρώτη streaming υπηρεσία που κερδίζει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, χάρη στο CODA

Από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα στην ταινία ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν πιλότο της F1 που βγαίνει από τη σύνταξη για να αγωνιστεί μαζί με έναν αρχάριο πιλότο, ενάντια στους τιτάνες του αγωνίσματος. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski που έρχεται ζεστός-ζεστός από την επιτυχία του Top Gun: Maverick σε σενάριο του Ehren Kruger, ενός εκ των τριών σεναριογράφων του. 

Στην παραγωγή συμμετέχει ο Jerry Bruckheimer, o Brad Pitt αλλά και ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton. 

Στο παρελθόν μια άλλη ταινία αφιερωμένη στη Formula 1, το "Rush" σε σκηνοθεσία Ron Howard είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth και Daniel Bruhl ως James Hunt και Niki Lauda αντίστοιχα, φέρνοντας περίπου $100 εκατομμύρια στο box office.