O θρυλικός Anthony Hopkins θα παίξει σε ρόλο-έκπληξη στο Rebel Moon του Zack Snyder (ΦΩΤΟ)

Η νέα επική sci-fi ταινία του σκηνοθέτη του Army of the Dead έρχεται στο Netflix
08 Ιουνίου 2022 23:36
O θρυλικός Anthony Hopkins θα παίξει σε ρόλο-έκπληξη στο Rebel Moon του Zack Snyder (ΦΩΤΟ)

Το ήδη τεράστιο cast του Rebel Moon γίνεται ακόμη πιο δυνατό, καθώς έγινε γνωστό μέσα από το Deadline πως ο θρυλικός Anthony Hopkins θα παίξει στο νέο επικό sci-fi φιλμ του Zack Snyder (Army of the Dead). 

Πρόκειται για τη νέα ταινία που ετοιμάζει εδώ και καιρό για λογαριασμό του Netflix. Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός (Σιωπή των Αμνών, The Father) θα παίξει έναν ρόλο-έκπληξη καθώς έγινε γνωστό ότι θα δανείσει τη φωνή του ουσιαστικά στον Jimmy, ένα ρομπότ μάχη που κάποτε ήταν υπερασπιστής του εκλιπόντα Βασιλιά, όπως έγινε γνωστό. 

Ο Zack Snyder μέσα από το Twitter του επιβεβαίωσε το casting του Hopkins με μια νέα φωτογραφία από την ταινία και τον χαρακτήρα του, όπως θα δείτε παρακάτω: 

Επίσης, εν μέσω του Geeked Week δημοσίευσε και ένα test shot από την ταινία. 

Σύμφωνα με το σενάριο το Rebel Moon διηγείται την ιστορία μιας φιλήσυχης αποικίας στα βάθη του γαλαξία, η οποία απειλείται από τις στρατιές ενός τυράννου ονόματι Belisarius. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια γαι επιβίωση η αποικία στέλνει μια νεαρή γυναίκα, που κουβαλά ένα μυστήριο παρελθόν, να στρατολογήσει διάφορους πολεμιστές από τους γειτονικούς πλανήτες και να χτίσουν μια αντίσταση. 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rebel Moon θα υποδυθεί η Sofia Boutella (The Mummy) και μαζί της παίζουν οι: Charlie Hunnam γνωστός για από τα Sons of Anarchy και The GentlemenDjimon Hounsou (Blood Diamond), Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang. Tο σενάριο υπογράφει ο Snyder με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten. 

Το Rebel Moon λογικά προορίζεται για το lineup ταινιών του Netflix για το 2023, καθώς μέχρι τον Νοέμβριο θα διαρκούν τα γυρίσματα. Επίσης, οι τελευταίες πληροφορίες το θέλουν να κυκλοφορεί ως μια ταινία με δύο μέρη.