Νέο ξέφρενο teaser για το Thor: Love and Thunder - Σύντομα ξεκινά η προπώληση  

Τον Ιούλιο στις ελληνικές αίθουσες

Νέο ξέφρενο teaser για το Thor: Love and Thunder - Σύντομα ξεκινά η προπώληση

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer για το Thor: Love and Thunder, όχι τόσο για να δώσει μια νέα ματιά στην ταινία -αν και περιέχονται μερικές νέες σκηνές, αλλά για να ανακοινώσει πως σύντομα ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων. 

Συγκεκριμένα, η προπώληση εισιτηρίων για την 4η "solo" ταινία του Thor θα αρχίσει παγκοσμίως την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου

Δείτε το νέο teaser του Thor: Love & Thunder

Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα easter eggs του νέου trailer

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Ροη ειδησεων