Όλοι κοιτούν πάνω στις νέες εικόνες του “Nope” του Jordan Peele

Δείτε τις νέες επίσημες αφίσες της ταινίας
08 Ιουνίου 2022 13:35
Όλοι κοιτούν πάνω στις νέες εικόνες του “Nope” του Jordan Peele

H Universal Pictures συνεχίζει να προμοτάρει τη νέα ταινία του Jordan Peele και μόλις έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες αφίσες. Συγκεκριμένα, παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τις αφίσες των κεντρικών πρωταγωνιστών του “Nope”, στις οποίες όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, όλοι κοιτούν πάνω, όπως έχουμε δει άλλωστε και από τα trailer.

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Get Out δείχνει αρκετά παράξενη από τα πρώτα της trailer, αφού η πρώτη αφίσα που είχε δημοσιευθεί έδειχνε ένα μαύρο σύννεφο να βρίσκεται πάνω από το χωριό, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα. Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστή η πλοκή του φιλμ, από αυτά που έχουμε δει έως τώρα μοιάζει να έχει να κάνει με κάτι εξωγήινο και αυτό επιβεβαιώθηκε και από το τελευταίο teaser που έδειχνε ένα UFO να προσγειώνεται σε αυτό το χωριό.

Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Ο Daniel Kaluuya είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της ταινίας και πλάι του θα βρίσκονται και οι Steven Yeun (Minari, The Walking Dead), Keke Palmer (Scream), Michael Wincott (The Crow), Barbie Ferreira και Brandon Perea.

Το Nope αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους.