Φήμη: Εκτός Aquaman 2 η Amber Heard μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp

Ακούγεται πως έχουν κοπεί τελικά όλες οι σκηνές της από το Aquaman and the Lost kingdom
05 Ιουνίου 2022 09:46
Φήμη: Εκτός Aquaman 2 η Amber Heard μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp στις κατηγορίες του περί συκοφαντικής δυσφήμισης ενάντια στην πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου δεν έδωσε κανένα ελαφρυντικό στην Heard και οι ένορκοι επίσης ήταν κατηγορηματικοί στην απόφασή τους. 

Αυτό για πολλούς στο Χόλιγουντ ήταν μια εξέλιξη που θα έφερνε αλυσιδωτές αντιδράσεις στα projects που συμμετέχει τόσο ο Johnny Depp όσο και η Amber Heard. Τώρα μια νέα φήμη από τον insider της βιομηχανίας, KC Walsh, που έχει μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν, αναφέρει ότι η Heard βρίσκεται πλέον εκτός του Aquaman 2

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι όλες οι σκηνές του Aquaman And the Lost Kingdom έχουν πλέον κοπεί ύστερα από μια απόφαση που πάρθηκε από τα ανώτερα κλιμάκια της Warner Bros. Πλέον λέγεται ότι θα μάθουμε στην ταινία πως η Mera πέθανε γεννώντας το παιδί του Aquaman (Jason Momoa) από την αρχή της ταινίας, αλλά είναι κάτι που μένει να φανεί και από τα screenings της μέσα στους επόμενους μήνες. 

Φυσικά, πρόκειται ακόμη για φήμες και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, επομένως λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. 

Πρόσφατα άλλωστε είχε μαθευτεί ότι ο ρόλος της έχει συρρικνωθεί σημαντικά στο sequel σε σχέση με αυτόν που αρχικά προοριζόταν. 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023