Joker 2: Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η επιστροφή του Joaquin Phoenix προχωρά

Που βρίσκεται το sequel του Todd Phillips;
05 Ιουνίου 2022 09:12
Joker 2: Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η επιστροφή του Joaquin Phoenix προχωρά

Πρόσφατα ο Todd Phillips, σκηνοθέτης του Joker, ανέλαβε έναν πιο δημιουργικό ρόλο στη DC Films κατ'εντολή του νέου CEO της WarnerMedia Discovery, David Zaslav, όπου θα λειτουργεί σαν σύμβουλος στο σύμπαν της DC

Tώρα όμως έχουμε μια νέα πληροφορία για το πολυαναμενόμενο sequel και φαίνεται πως βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Puck News και τις πηγές που επικαλείται το Joker 2 έχει προοδεύσει αρκετά σαν project και είναι τα πρώτα "νέα" που μαθαίνουμε για αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει ότι ο Todd Phillips "βρίσκεται πολύ κοντά στο sequel του Joker", κάτι που σημαίνει ότι μάλλον έχει κλειδώσει το σενάριο ή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η γραφή του

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να σχετίζεται με το νέο ρόλο του Phillips εντός της DC Films, αν και επισήμως η Warner Bros. δεν ανακοίνωσε το sequel ποτέ επίσημα, αλλά είναι κάτι που φημολογείται έντονα και απλώς αναμένει το επίσημο πράσινο φως. 

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.