Είναι ψηλά οι πιθανότητες επιστροφής του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής;

Πρώην στέλεχος της Disney μιλάει για την κατάσταση του Jack Sparrow μετά την νίκη του στη δίκη με την Amber Heard
04 Ιουνίου 2022 11:07
Είναι ψηλά οι πιθανότητες επιστροφής του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής;

Ο Johnny Depp δικαιώθηκε από το δικαστήριο στη δίκη που κατηγορούσε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση και ίσως η πλάστιγγα στην καριέρα του να γυρνάει υπέρ του πλέον. 

Και αυτό προέρχεται από ένα ρεπορτάζ του People, το οποίο μίλησε με ένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Disney και εξέφρασε την άποψή του για το μέλλον του Depp με το στούντιο. Φυσικά ερωτήθηκε για το franchise του Pirates of the Caribbean και εάν μπορεί να επιστρέψει μετά από αυτή τη νίκη. 

Το ανώνυμο αυτό υψηλόβαθμο στέλεχος αναφέρει ότι ο Depp έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιστρέψει στους Πειρατές της Καραϊβικής, καθώς τα λεφτά του box office που παίζονται στη μέση είναι πολύ μεγάλα για να αγνοηθούν: 

Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι Πειρατές οδεύουν προς ένα reboot με τον Johnny ως Cpt. Jack Sparrow. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Disney. Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Jerry Bruckheimer με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises. 

Το εάν όμως πράγματι ψήνεται μια επιστροφή του Depp ως Jack Sparrow είναι κάτι που παραμένει στον αέρα. Ωστόσο ο Bruckheimer είχε αναφέρει πρόσφατα ότι ετοιμάζουν ένα Pirates of the Caribbean 6 με δύο ενδεχόμενα: ένα με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie και ένα χωρίς αυτή. Ίσως το δεύτερο να αναφερόταν στο ενδεχόμενο επιστροφής του Johnny Depp. 

O Depp, ωστόσο, από την πλευρά του είχε δηλώσει ενώπιον του δικαστηρίου ότι δε θα επέστρεφε στους "Πειρατές" ούτε με $300 εκατομμύρια. 

Με τους "Πειρατές της Καραϊβικής" ο Depp γνώρισε τεράστια επιτυχία αλλά και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", το οποίο αποτέλεσε την 4η πιο επιτυχημένη ταινία του 2003 πίσω από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά" και τα "Finding Nemo" και "Matrix: Reloaded".  

Υποδύθηκε τον Jack Sparrow για τέσσερις ακόμη ταινίες τα "Dead Man's Chest"(2006), "At World's End" (2007), "On Stranger Tides" (2011) και "Dead Men Tell No Tales" (2017), συγκεντρώνοντας πάνω από $4.5 δις δολάρια συνολικά στο box office.