Morbius 2: O Jared Leto τρολάρει τους πάντες με βίντεο-ανακοίνωση του sequel

Τρολιά ή όντως...κάτι ψήνεται;
04 Ιουνίου 2022 09:53
Morbius 2: O Jared Leto τρολάρει τους πάντες με βίντεο-ανακοίνωση του sequel

Το τρένο του Morbius και της..."Μορμπίτιδας" του δεν δείχνει σημάδια σταματημού, καθώς μετά το συνεχές trending στα social media και τα 24ωρα livestreams προβολών της ταινίας, ήρθε και η ανακοίνωση πως επιστρέφει σε 1000+ αίθουσες των ΗΠΑ για να προβληθεί ξανά. 

Η Spider-Man Universe ταινία της Sony Pictures μπορεί να πάτωσε σε όλους τους τομείς -εμπορικά και κριτικά- αλλά η κουλτούρα των memes μοιάζει να το έβαλε για τα καλά πάλι στο προσκήνιο, σε σημείο που η καλτ ατάκα του Michael Morbius από την ταινία "It's Morbin Time" -με αναφορά στους Power Rangers- χρησιμοποιήθηκε και από μεγάλα brands.

Η αναγνώριση είναι τέτοια που και ο ίδιος ο Jared Leto δεν έλειψε από το τρένο αυτό. Ανέβασε στο Twitter του ένα βίντεο-σκετσάκι όπου φαίνεται να διαβάζει το υποτιθέμενο σενάριο του Morbius 2: It's Morbin Time. Και πριν αρχίσουν τα πανηγύρια γρήγορα το βίντεο καταλήγει σε τρολιά και παίζει το theme του "Curb Your Enthusiasm"

Δείτε την τρολιά του Jared Leto 

Μήπως τα πολλά memes και όλη αυτή η "φρενίτιδα" γύρω από το Morbius, που το μετέτρεψε σε έναν νέο "The Room" και τον Leto σε έναν νέο "Tommy Wiseau", έχουν αλλάξει τις σκέψεις της Sony Pictures για να δώσει το πράσινο φως σε ένα sequel; Με αυτά που έχουμε δει δε θα πέφταμε και από τα σύννεφα.