To Morbius επιστρέφει στις αίθουσες χάρη στη meme καμπάνια στα social media

Είναι πλέον τόσο κακό που θέλουν να το ξαναδούν
03 Ιουνίου 2022 08:40
To Morbius επιστρέφει στις αίθουσες χάρη στη meme καμπάνια στα social media

Είναι από τις φορές που το ίντερνετ κυριολεκτικά μπορεί και κινεί βουνά αφού ύστερα από "λαϊκή απαίτηση" -κατά κάποιον τρόπο- το Morbius θα προβάλλεται ξανά στις αίθουσες. 

Όπως μεταδίδει το Comicbook.com η Marvel ταινία της Sony Pictures με τον Jared Leto θα επιστρέψει στις αίθουσες, με τις νέες προβολές να αρχίζουν από σήμερα 3 Ιουνίου, με το @ERCBoxOffice να αναφέρει κιόλας πως θα ανοίξει σε πάνω από 1.000 αίθουσες στις ΗΠΑ!

Όλα αυτά εξαιτίας της online καμπάνιας των memes του Morbius και των συνεχόμενων livestreams της ταινίας στο Twitch, που οδήγησαν στο να ξαναγίνει trending παγκοσμίως στα social media και την ταινία να ξεκινά την 10η εβδομάδα προβολών, σχεδόν δύο μήνες αφότου είχε ολοκληρωθεί. 

Στις ΗΠΑ το box office του Morbius μετράει περίπου $73 εκατ. δολάρια και αυτό αναμένεται πλέον να αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες, όσο αστείο κι αν ακούγεται, ενώ συνολικά η συγκομιδή του έφτασε τα $163 εκατομμύρια. 

Με την ορμή που φαίνεται να αποκτά το Morbius ως μια ταινία τόσο κακή που ο κόσμος θέλει να τη βλέπει -κάτι σαν το νέο "The Room"- δεν αποκλείεται η φάρσα του Morbius 2 να...αποδειχθεί αληθινή εάν το κύμα αυτό συνεχίσει έτσι.