O σκηνοθέτης του Joker θα είναι ο νέος σύμβουλος της DC Films

Τον αναβάθμισε το νέο αφεντικό της Warner Bros. Discovery, David Zaslav
02 Ιουνίου 2022 17:21
O σκηνοθέτης του Joker θα είναι ο νέος σύμβουλος της DC Films

Σε αναδιάρθρωση βρίσκεται η ηγεσία της Warner Bros. Pictures καθώς το νέο αφεντικό της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, έχρισε νέα πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά. 

Ο Tobby Emerich που βρισκόταν στα ηνία των Warner και New Line από το 2017 αποχωρεί και τη θέση του αναλαμβάνουν οι Michael De Luca και Pamela Abdy, μόλις αποδεσμευτούν από το συμβόλαιό τους με την MGM και την Amazon, από τον επόμενο μήνα. 

Ο νέος σύμβουλος της DC Films 

O επικεφαλής της DC Films, Walter Hamada, θα δίνει αναφορά στο δίδυμο των De Luca-Abdy όταν οριστικοποιηθεί η θέση τους. Στόχος του Zaslav είναι να διοικηθεί η Warner στα πρότυπα που έθεσε ο πρώην CEO της Disney, Bob Iger. 

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Zaslav είναι η DC, εκεί όπου σύμφωνα με ρεπορτάζ του THR, λέγεται ότι ζήτησε από τον Todd Phillips να αναλάβει έναν πιο ενεργό και δημιουργό ρόλο στο σύμπαν της DC και να ενεργεί σαν σύμβουλος αντί για εκτελεστικό μέλος. 

Πρόκειται άλλωστε για τον σκηνοθέτη που χάρισε στην DC Films μια μεγάλη νίκη με το "JOKER' το οποίο αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και σημείωσε πάνω από $1 δισεκατομμύρια εισπράξεις στο box office, ενώ έδωσε και το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου στον Joaquin Phoenix για την τρομερή ερμηνεία του ως Arthur Fleck. 

Η τύχη του Joker 2, ωστόσο ακόμη αγνοείται και δεν έχουμε μάθει νέα από την παραγωγή του εδώ και καιρό.