Fantastic Four: Ψάχνει μεγάλο σκηνοθέτη ο Kevin Feige για το reboot του MCU

Η αναζήτηση συνεχίζεται μετά την αποχώρηση του Jon Watts.
02 Ιουνίου 2022 18:07
Fantastic Four: Ψάχνει μεγάλο σκηνοθέτη ο Kevin Feige για το reboot του MCU

Φαίνεται πως η έλευση της "Πρώτης Οικογένειας" της Marvel στο MCU θα αργήσει λιγάκι παραπάνω και αυτό διότι όπως μαθαίνουμε η αναζήτηση του σκηνοθέτη συνεχίζει για τη νέα ταινία των Fantastic 4 στο MCU

Η αποχώρηση του Jon Watts μπορεί να ήταν αναπάντεχη αλλά τελικά δικαιολογημένη αφού στο Star Wars Celebration 2022, μάθαμε πως ετοιμάζει τη δική του Star Wars spinoff σειρά με τίτλο "Skeleton Crew". 

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ  του Deadline, Justin Kroll, ο Kevin Feige και η Marvel Studios έχουν μια μακρά λίστα υποψηφίων, που περιλαμβάνει και αρκετά ηχηρά ονόματα, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε μερικά επικρατέστερα. Ο Kroll, που επικαλείται τη δική ανώνυμη πηγή εντός του project αναφέρει ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ο επικεφαλής της Marvel Studios δε θέλει να επιβλέπει ολόκληρα τα γυρίσματα και γίνεται αναφορά στο πώς γυρίστηκε το Doctor Strange in the Multiverse of Madness με τον Sam Raimi. 

Λόγω του ότι ήταν ένας βετεράνος σκηνοθέτης, δε χρειαζόταν ο Feige να είναι συνεχώς από δίπλα και να... νταντεύει την παραγωγή καθόλη τη διάρκεια και το ίδιο θέλει να επαναλάβει με ένα έμπειρο πρόσωπο στο Fantastic Four του MCU. 

Έχουμε αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να μάθουμε ποιος θα σκηνοθετήσει την ταινία των Fantastic Four.