Guardians of the Galaxy 3: H Daniela Melchior είναι επίσημα το νεότερο μέλος του cast

Από την DC και το The Suicide Squad στο MCU
01 Ιουνίου 2022 23:09
Guardians of the Galaxy 3: H Daniela Melchior είναι επίσημα το νεότερο μέλος του cast

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και εβδομάδες για το Guardians of the Galaxy Vol. 3 και αρκετοί από το λατρεμένο cast να είπανε τα "αντίο" τους ήδη, μιας και θα γίνει αναπόφευκτα αλλαγή φρουράς στο επερχόμενο sequel, ωστόσο οι νέες προσθήκες δεν σταματούν. 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας James Gunn επιβεβαίωσε μέσα από το Twitter του ότι η Daniela Melchior θα παίξει στο "Guardians 3" αλλά σε έναν μικρό ρόλο που δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να υποδυθεί την Moondragon. 

Eπίσης, ο Gunn έχει υπαινιχθεί την εμφάνιση ενός ακόμη ηθοποιού-έκπληξη που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και τελικά δεν ήταν η Melchior αλλά ούτε και ο Keanu Reeves, του οποίου το όνομα βρισκόταν σε πολλές online φήμες και διαψεύδει το ρεπορτάζ του Deadline. 

Η καριέρα της Daniela Melchior έχει πάρει την ανηφόρα τελευταία καθώς όχι μόνο έκανε τη μεταγραφή από την DC εκεί όπου έπαιξε την Ratcatcher 2 στο The Suicide Squad -πάλι του Gunn- στην Marvel Studios, αλλά θα παίξει και στο "Fast X" πλάι στους Vin Diesel, Jason Momoa, Scott Eastwood και Charlize Theron. 

Ακόμη δε γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή του "Guardians 3" αλλά είναι κάτι που με τον καιρό θα ξεκαθαριστεί. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.